Vielse

Livsvarige minder med Jubilæumsbogen 

Har I overvejet at fejre de store øjeblikke i familiens historie på en helt unik måde? Da er Jubilæumsbogen det oplagte valg.

Uanset om det er sølvbryllup, guldbryllup, diamantbryllup, konfirmation, fætter/kusine-fest eller andre anledninger med betydning for jeres familie, kan jubilæumsbogen – udarbejdet af en erfaren og professionel tekstforfatter – være lige netop dén nøgle, der kan forme og bevare jeres historie for eftertiden.

Jubilæumsbogen vil være jeres families unikke fortælling!

Familiefoto

Indsigtsfulde interviews og autentiske historier

At udarbejde spændende og læseværdige artikler er et tidskrævende arbejde og specialiseret håndværk.

At skrive en række spændende og læseværdige artikler, der på en vedkommende måde fortæller jeres families helt egen historie, er et tidskrævende arbejde og specialiseret håndværk.

Men ved at engagere en journalist og tekstforfatter bliver opgaven løftet med en professionel tilgang og erfaring, der bidrager med autentiske historier fra familiemedlemmer gennem dybdegående interviews.

Jeres resultat bliver en jubilæumsbog, der ikke blot dokumenterer jeres families historie, men også fanger de vigtige elementer, der har skabt grundlaget for den familie, I er i dag.

pause på gården

Familiefotos – nye og gamle

Udover det professionelle formidlingsmæssige håndværk, kan en fotograf tage nye fotos af høj kvalitet.

Dette skal naturligvis kombineres med gamle fotos, der er nøje udvalg fra familiens gamle fotoalbum og omhyggeligt digitalt skannet og behandlet, så de kan bidrage til den samlede historie.

Ved at trække tråde fra fortiden til nutiden vil ældre generationer måske fortælle vigtige små detaljer, som andre i familien ikke kendte til, mens familiens yngre medlemmer i fremtiden er sikret et indblik i familiehistorien gennem tidens linse.

Guldbrudgom

Perfekt gave til familien

Jubilæumsbogen til familien er den perfekte gaveidé til bryllupsdage og mærkedage. Den er helt unik, og det er jeres historie!

Jubilæumsbogen er jeres helt egen og unikke historie. Uanset om I skal fejre bryllupsdag efter 25, 50 eller endnu flere år eller enhver anden form for familiebegivenhed, hvor det er oplagt at fortælle den gode historie, vil Jubilæumsbogen være lige netop den gennemtænkte personlige gave.

En jubilæumsbog udtrykker kærlighed og er skræddersyet til at fejre det, der virkelig betyder noget: Jeres families rejse sammen gennem tiden!

Læser af jubilæumsbogen

Professionelt design i høj kvalitet

Med jeres historie i en jubilæumsbog sikrer I en unik gave.

Når I vælger at få lavet Jubilæumsbogen, bliver den præsenteret læseren i et professionelt design og trykt i en kvalitet, der matcher familiens betydning.

Hver eneste side bliver omhyggeligt opsat grafisk for at afspejle familiens arv og samtidig skabe en tidløs jubilæumsbog, hvor I kan dele og bevare jeres historie om jeres familie gennem generationer.

Jubilæumsbogen er ikke den billigste gave. Til gengæld vil Jubilæumsbogen være den helt unikke gaveoplevelse, som både skaber glæde og minder, og som ingen andre har!