Teamwork

Stærkt og erfarent team

Hos Jubilæumsbogen er du sikret et stærkt og særdeles erfarent team med kombinationen af journalist, tekstforfatter, fotograf og grafiker.

Tilsammen udgør vi en dynamisk enhed, hvor vi hver især bringer vores professionelle færdigheder og erfaringer i spil for at skabe den helstøbte, engagerende og læseværdige jubilæumsbog.

Derfor er Jubilæumsbogen kombinationen af research- og interviewfærdigheder omsat til forståelig og overbevisende tekst kombineret med fotografens evne til at fange øjeblikke.

Alt dette sørger grafikeren for at forstærke med indpakning i det æstetisk lag, der visualiserer de gode historier.

Kvalitetskontrol

Samarbejde på tværs

Fordelen med teamet hos Jubilæumsbogen er, at vi løbende er hinandens kvalitetskontrol, hvilket sikrer, vi altid leverer af højeste standard.


Med afsæt i vores mange års erfaring ved vi, at alle kompetencer i vores team ikke nødvendigvis kommer i spil ved ethvert projekt. Skal vi udarbejde Jubilæumsbogen for en virksomhed eller organisation, kan det nemlig være helt naturligt at samarbejde på tværs med virksomhedens egne medarbejdere i fx kommunikations- og marketingafdeling.

Derfor ved vi også, at det ene projekt ikke nødvendigvis har behov for en tekstforfatter, og at der i et andet projekt ikke er brug for en fotograf eller grafiker. Det er helt naturligt, og vi er vant til at samarbejde på tværs med både hinanden og med andre eksterne leverandører.

Derfor sørger vi for, alt er afklaret og helt på plads, inden vi giver en endelig pris og indleder arbejdet med Jubilæumsbogen. Vi vil naturligvis altid tilknytte en erfaren projektleder til at tage hånd om kommunikation, koordinering og tidsplan på vej mod det færdige resultat.


Her kan du komme med bag om og læse mere om vores team.

Jonas Vestfalen, Journalist

Journalist Jonas Vestfalen

Med mere end tyve års erfaring som selvstændig freelancejournalist og kommunikationsrådgiver, har Jonas Vestfalen altid fokus og et skarpt blik for alle detaljerne i enhver historie.

Jonas finder derfor altid den gode og spændende vinkel, hvor han bringer de relevante detaljer frem i lyset på en levende og interesseskabende måde.

Med den journalistiske forståelse ”knækker" han koderne og formidler, så det det rammer læseren. Han fanger både de store og små detaljer og leverer altid med en positiv vinkel.

Læs mere her

Henrik Majgaard, tekstforfatter

Tekstforfatter Henrik Majgaard

Henrik Majgaard har arbejdet som tekstforfatter siden 1984 og har ligeledes været selvstændig tekstforfatter i mange år.

Derfor er Henrik mere end en erfaren tekstforfatter, som kan skrive alle former for tekst i et flydende og formfuldt sprog med skarp vinkel på enhver historie.

Men Henrik er også garant for at fange lige netop det, der giver historien dén krølle, der gør den spændende og læseværdig, uanset om krøllen er fra dengang eller nu. Hos Henrik er dine historier altid i helt trygge hænder!

Læs mere her

Lars Aarø, fotograf

Fotograf Lars Aarø

Gode fotos er ikke bare noget man knipser. Gode fotos er noget man tager med fokus på detaljerne, og når fotograf Lars Aarø fotograferer, er det derfor absolut ikke bare nogle "knips" fra tilfældige vinkler.

Lars er uddannet pressefotograf,dengang da det endelige resultatet først kom frem under arbejdet i mørkekammeret. Derfor har han også været med på hele den fotografiske og visuelle rejse fra analogt fotoudstyr til det digitale grej, som han i dag naturligvis supplerer med droner.

Lars har været selvstændig fotograf i mange år, og uanset om de nye fotos til Jubilæumsbogen skal tages til lands, til vands eller i luften, leverer Lars til fotografisk perfektion!

Læs mere her

Mette Pilgaard Burgdorf, grafiker

Grafiker Mette Pilgaard Burgdorf

Mette Pilgaard Burgdorf er en ægte fuldblodsgrafiker med mange års grafisk erfaring og et skarpt blik for enhver detalje.

Mette leverer inden for hele den grafiske palette, og hun er altid garant for et inspirerende design, der naturligvis også kan blive udarbejdet med afsæt i virksomhedens eksisterede designmanual, hvis dette ønskes.

Mette finder altid den helt rigtige grafiske løsning, så netop jeres jubilæumsbog kommer til at sidde lige i skabet.

Læs mere her