Kend prisen

Kend prisen på forhånd!

Som med alt andet vi skal købe, vil vi gerne kende prisen på varen på forhånd. Men prissætning på jubilæumsbogen til lige netop jer, kan være en kompleks proces, da det færdige produkt er afhængigt af forskellige variabler som fx ønsker, behov, omfang og forventninger.

Derfor er det simpelthen bydende nødvendigt med en indledende og uforpligtende dialog om dine ønsker og behov for at kunne prissætte opgaven. Vi skal nemlig være sikre på, at økonomi og resultat kommer til at gå hånd i hånd.

Det er for eksempel baseret på antal interviews, antal nye fotos og antal fotos, der skal skannes, hvilket i sidste ende er afgørende for det samlede sideantal, der skal designes. Se derfor de vejledende priser på Jubilæumsbogen PIXIE, LARGE, X-LARGE og JUMBO.

Jubilæumsbogen PIXIE

JUBILÆUMSBOGEN PIXIE

Vi indleder med at tale om form, behov og forventninger til jubilæumsbogen.

Derefter bliver der lavet et personligt interview samt overgives op til 15 fotos, der skal komplimentere historierne.

Efterfølgende bliver historien/historierne skrevet, som du får til godkendelse, inden næste proces med grafisk opsætning og brug af de forskellige fotos, der er blevet skannet. Inden tryk modtager du den færdige digitale version til endelig godkendelse.

Sidetal vil være varierende i forhold til ønsket fotostørrelse.

Prisniveau fra 16.500 kroner ekskl. moms inkl. 1 bog. Der kan naturligvis efter aftale tilkøbes flere bøger til trykpris.

Jubilæumsbogen LARGE

JUBILÆUMSBOGEN LARGE

Denne model er lidt større med udgangspunkt i processer fra Pixie. Large er med interviews x2 og op til 20 fotos, der skal komplimentere historierne.

Sidetal vil være varierende i forhold til ønsket fotostørrelse.

Prisniveau fra kr. 21.000 kroner ekskl. moms inkl. 2 bøger. Der kan naturligvis efter aftale tilkøbes flere bøger til trykpris.

Jubilæumsbogen X-LARGE

JUBILÆUMSBOGEN X-LARGE

Den store udgave med flere historier og flere fotos.

Alle arbejdsprocesser er med udgangspunkt i Pixie men med interviews x3 og op til 30-40 fotos.

Sidetal vil være varierende i forhold til ønsket fotostørrelse.

Prisniveau fra kr. 30.500 ekskl. moms inkl. 3 bøger. Der kan naturligvis efter aftale tilkøbes flere bøger til trykpris.

Jubilæumsbogen LARGE

JUBILÆUMSBOGEN JUMBO

Den helt store udgave og det perfekte valg til fx virksomhedens jubilæum, hvor der skal fortælles mange historier, der tager os med på rejsen gennem tiden.

Også her er alle arbejdsprocesser med udgangspunkt i arbejdsprocesserne fra Pixie men med op til x5 interviews og 50 fotos til at fortælle det historiske i både nutid og datid.

Sidetal vil være varierende i forhold til ønsket fotostørrelse.

Prisniveau fra kr. 52.000,- inkl. 5 bøger. Der kan naturligvis efter aftale tilkøbes flere bøger til trykpris.

Unikke detaljer

Unikke detaljer og komplekse faktorer

Hver eneste udgave af Jubilæumsbogen en unik udgivelse, hvor hver eneste detalje bliver formet af komplekse faktorer, der gør det umuligt at fastlægge en helt nøjagtig standardpris uden at kende detaljerne.

Det vil sige, at prisen er direkte forbundet med arbejdet ”bag scenen”, når essensen skal fanges til hvert eneste kapitel.

Des flere personer som skal interviewes, des mere journalistisk tid og redaktionelt arbejde kræver det at integrere deres unikke historier i det færdige produkt.

Originalitet afspejler sig også i prisen, og hvis opgaven for eksempel kræver flere nye fotoshoots, vil produktionsomkostningerne også blive højere. Det vil dog samtidig resultere i en visuel oplevelse for læseren i sidste ende.

Skanning af fotos

Skanning af fotos

Fotos af ældre dato fra arkivet vil altid bringe det historiske endnu mere til live og tilføje Jubilæumsbogen en både ekstra og nødvendig dimension.

Derfor vil skanning og redigering af disse billeder også variere i omfang og kompleksitet, og det vil i sidste ende naturligvis altid have en betydning for bogens længde og dermed også direkte relateret til prisen.

Bemærk også, at når vi arbejder med bogproduktion, arbejder vi altid med et omslag med forside + bagside samt samt inderside til forside og bagside. Derefter skal der altid tillægges +4 sider i bogproduktionen.

Det vil fx sige, at 22 sider bliver 24 sider og 46 sider skal produceres som 48 sider. Det skyldes ene og alene den tekniske produktionsform på bøger.

Kontakt

Kontakt for pris

De mere nøjagtige teknikaliteter med pris behøver vi ikke trætte med på forhånd, og vi kan altid forklare dem mere detaljeret, hvis du ringer til os.

Uanset vil prisen på Jubilæumsbogen hver eneste gang være skræddersyet meget nøje for at afspejle det arbejde og den dedikation, det kræver at skabe en rørende og personlig udgivelse.

Kontakt os for at få en indikation på en pris, der bliver baseret på de helt unikke behov og personlige visioner for Jubilæumsbogen til netop dig, din virksomhed, forening eller familie.

Kontakt