Fabrikshal

Ekstern ekspertise til historiefortællingen

At udarbejde en jubilæumsbog til jeres virksomhed er en spændende rejse gennem fortiden.

Derfor kan I med stor fordel optimere virksomhedens ressourcer med ekstern ekspertise til den spændende historiefortælling.

Det kan nemlig en tidskrævende opgave for virksomhedens interne kommunikations- og marketingafdeling at udarbejde Jubilæumsbogen, hvorfor engagementet med det eksterne og erfarne team fra Jubilæumsbogen vil være en fornuftig investering.

Det vil ikke kun sikre, at virksomhedens kommunikations- og marketingafdeling fortsat har tid og ressourcer til de vigtige daglige opgaver. Det vil utvivlsomt også berige Jubilæumsbogen, at den bliver udarbejdet med eksterne øjne, der vil give en helt anden nysgerrighed på de historier, som vil være spændende at fortælle med nye perspektiver.

Gammel fabrik

Professionelt og velskrevet indhold

En ekstern tekstforfatter til at udarbejde Jubilæumsbogen er ensbetydende med ekspertise inden for detaljeret historiefortælling.

Resultatet bliver velskrevne og nærværende artikler om både nu og dengang, der formidler virksomhedens historie engageret og autentisk.

Det er samtidig med til at lette kommunikationsafdelingens indsats og sikrer, at Jubilæumsbogen bliver en opgave, der har topprioritet og bliver færdig til den aftalte deadline.

gravearbejde

Spar tid med eksterne ressourcer

Det kan være svært for virksomheden at finde tid til Jubilæumsbogen. 

At grave dybt i arkiver, koordinere interviews og skrive nærværende og interesseskabende historier, kræver at der bliver frigivet en masse ekstra tid. Netop det kan være svært at finde i virksomhedens egen kommunikations- og marketingafdeling i en travl og hektisk hverdag.

Ved at lægge denne vigtige opgave i hænderne på en ekstern og erfaren aktør, kan virksomhedens egne medarbejdere fortsat dedikere deres arbejdstid til de primære arbejdsopgaver ved at lægge udarbejdelse af indholdet til Jubilæumsbogen i professionelle hænder og blot supplere med kreative input, hvis dette ønskes.

Fotograf

Fotomateriale med kvalitet

Eksterne kompetencer bidrager ikke kun med skrivefærdigheder til jubilæumsbogen.

Ved at vælge en ekstern leverandør til at udarbejde Jubilæumsbogen, er virksomheden også sikret professionelle kompetencer til både at udvælge og tilvejebringe fotomateriale af høj kvalitet.

Det kan ske i samarbejde med jeres egen fotograf eller vores fotograf hos Jubilæumsbogen.

Kombinationen af nyt professionelt fotomateriale og gamle fotos, der omhyggeligt bliver skannet og behandlet, så de får nyt liv, sikrer, at jubilæumsbogen bliver af bedste kvalitet.

Det er nemlig særdeles vigtigt, at det visuelle indtryk bidrager til den samlede historie.

Design og tryk

Professionelt design og tryk

Jubilæumsbogen skal være et gennemtænkt og professionelt udført projekt til sidste punktum.

Når I lægger opgaverne til Jubilæumsbogen i hænderne på os, er der samtidig håndtering af alle processer fra idéudvikling, udarbejdelse af indhold til grafisk opsætning og tryk. Dermed er jeres virksomhed sikret, at jeres jubilæumsbog bliver et gennemtænkt og professionelt udført projekt til sidste punktum.

Dette er jeres garanti for en jubilæumsbog udført med den nødvendige formidlingsmæssige ekspertise og grafiske erfaring samtidig med, at virksomhedens interne afdelinger og medarbejdere fortsat har tid til at løse de daglige og vigtige arbejdsopgaver, der er nødvendige for virksomhedens daglige drift.

Målrettet distribuering

Distribuer Jubilæumsbogen målrettet

Erfaren tekstforfatter og formidler er garanti for at ramme modtageren med målrettet indhold.

En ekstern og professionel tekstforfatter har specifik erfaring i at målrette det formidlingsmæssige indhold til definerede målgrupper og modtagere. Dermed bliver Jubilæumsbogen alsidig og relevant for både medarbejdere, samarbejdspartnere, leverandører men også andre relevante forretningsforbindelser.

Det betyder også, at Jubilæumsbogen kan blive brugt som et vigtigt værktøj til at styrke virksomhedens relationer og skabe en fælles forståelse for virksomhedens historie, men også bidrage med vigtig og relevant viden til nye medarbejdere.

At benytte teamet hos Jubilæumsbogen som strategisk partner til at udarbejde virksomhedens jubilæumsbog, er derfor ikke blot en investering i et tilfældigt produkt eller en vild idé.

Det er i den grad også en strategisk beslutning, der sikrer, at et jubilæum eller speciel mærkedag i virksomheden kan blive fejret med stil, dybde og professionalisme, I efterfølgende kan distribuere målrettet, så det vil blive husket mange år ud i fremtiden.