Pause

Jubilæumsbogen udarbejdet af eksterne eksperter

At fejre foreningens jubilæum med en jubilæumsbog, handler ikke kun om et tilbageblik på fortiden.

Ved at få lavet en jubilæumsbog løfter I også foreningens unikke historie og får skabt et tidløst billede, der binder generationer sammen og hylder det kollektive engagement og fællesskab i foreningen.

Og netop her har teamet hos Jubilæumsbogen de specifikke evner og kompetencer til lige netop være den afgørende brik, der kan forme jeres jubilæumsbog til at blive vigtigt lokalt aftryk for eftertiden.

foreningsmøde

Tidskrævende arbejde der kræver erfaring

At udarbejde en jubilæumsbog kræver både tid, omhyggelighed og professionalisme.


Det kræver både tid, omhyggelighed og erfaring at udarbejde en jubilæumsbog der formidler foreningens historie gennem mange år med gennemarbejdede vedrørende historier samt nye og gamle fotos.

Hos Jubilæumsbogen er i sikret de professionelle kompetencer og erfaring til formidling af høj kvalitet, der utvivlsomt vil lette byrden for foreningens interne ressourcer og sikre, at historierne bliver formidlet med både nerve og nærvær.

At få teamet hus Jubilæumsbogen til at løse opgaven sikrer desuden, at de forskellige historier bliver målrettet modtagerne – foreningens medlemmer og tidligere medlemmer samt ikke mindst de uundværlige ildsjæle og lokale virksomheder/sponsorer, som hver eneste dag året rundt sikrer, at foreningens mange hjul kører rundt.

håndboldkamp

Ekspert i ord

Kombineret med den fotografiske historiefortælling

Nærværende og interesseskabende historier om en forening bliver ofte mere levende, når de bliver komplementeret med forskelligt fotomateriale.

Derfor vil den indgående viden om den vigtige sammenhæng mellem formidling af historierne kombineret med fotomateriale sikre, at fotomaterialet vil være et vigtigt bidrager til historiefortællingen.

Ved at kombinere fotografens nye fotos med skannede fotos med fortællingen om foreningen fra flere sider, bliver Jubilæumsbogen til den fuldendte rejse i ord og billeder gennem foreningens mange år.

Læser jubilæumsbogen

Design i høj kvalitet

Jubilæumsbogen bør ikke blot være en samling ufærdige artikler og tilfældige fotos.

Jubilæumsbogen skal have et visuelt udtryk, der giver lyst til fordybelse, hvorfor det er vigtigt med et professionelt design af høj kvalitet.

Ved at inddrage teamet hos Jubilæumsbogen er der også garanti for, at det færdige resultat bliver leveret i professionelt grafisk design og trykt i høj kvalitet, der afspejler det store engagement hos både medlemmer og frivillige ildsjæle.

Dette vil skabe et varigt indtryk og give læserne glæde i mange år.

Lokale ildsjæle

Anerkend de lokale ildsjæle

En vellavet og professionel jubilæumsbog har potentiale til at blive en skat for eftertiden

Jubilæumsbogen vil være en hyldest til både foreningens nuværende, tidligere og fremtidige medlemmer. Men det er også en vigtig hyldest til de mange uundværlige ildsjæle og frivillige kræfter fra lokalområdet, som gennem mange år har holdt hjulene i gang og sikret et væld af gode oplevelser og fællesskab for både store og små og alle aldre.

En velkørende og succesfuld forening er ikke kun dens medlemmer, men også de lokale trænere, instruktører, kassereren, arkivaren, revisoren eller andre klubmedlemmer. Alle dem som uanset deres rolle og opgave bidrager - og har været med til at bidrage til foreningens succes gennem årene. De vigtige og ægte lokale helte!

Derfor er Jubilæumsbogen også en mulighed for at anerkende og fejre disse frivillige kræfter, og en ekstern tekstforfatter kan sikre, at deres historier bliver fortalt med den værdighed, de fortjener.

Junorhåndbold

Styrker foreningens identitet

Jubilæumsbogen til netop jeres forening vil skabe et vigtigt bånd mellem generationer.


At præsentere foreningens gode historier i en jubilæumsbog i et smukt design er en gestus til lokalområdet , der styrker foreningens identitet og viser værdien af hvert eneste medlem og deres bidrag til foreningen.

Ved at engagere en ekstern og erfaren tekstforfatter til opgaven får foreningen ikke blot en jubilæumsbog, men et vigtigt historisk vidnesbyrd, der fremhæver og ærer foreningens historie.

Denne type jubilæumsbog bliver derfor ikke kun en vigtig fejring af fortiden. Den bliver også et arvestykke til lokalområdet, der vil skabe stolthed og glæde i mange år fremover hos mange generationer.